Den befintliga inredningen är min utgångspunkt. Jag lyfter bort och kompletterar med textilier så som kuddar, plädar, mattor, gardiner, belysning och inredningsdetaljer så att det blir en röd tråd med en harmonisk känsla i samtliga rum.


Jag stylar med t.ex. växter, blommor, frukter, grönsaker, örter och kryddor. 

Det handlar om att med detaljerna förmedla en känsla, att bjuda in spekulanterna till deras blivande hem. Det är viktigt att man får den rätta känslan redan när man stiger in genom dörren, "Här vill jag bo".
Pionhuset erbjuder flera olika tjänster inom Homestyling

Kompletterande Styling

Fotostyling

Stylingkonsultation

Total Homestaging

Jag kommer hem till er på ett första kostnadsfritt besök och vi går igenom rum för rum i bostaden. Sedan kommer vi tillsammans överens om vilka rum som ni vill ha hjälp med att styla.

Varje uppdrag är unikt och jag utgår därför ifrån era och bostadens förutsättningar.  Jag kommer att ge er förslag och tips på hur ni själva kan förbereda de olika rummen inför stylingen. 


Vi utgår från de möbler som finns i bostaden, eventuellt flyttas en del om och en del plockas bort.

I god tid innan fotograferingen kommer jag hem till er och stylar alla rum som vi kommit överens om. Allt ska harmoniseras med era befintliga möbler. Jag stylar med era egna saker och kompletterar med mina stylingprodukter t.ex. textiler (kuddar, plädar, dukar, gardiner) växter och fräscha varor till köket. 


Jag bygger upp en tilltalande miljö för den tilltänkta målgruppen och förstärker hemmets fördelar.
Utifrån mitt första besök tar jag fram en offert som ni godkänner innan arbetet påbörjas. 


Pris från 150 kr/m2


Alla stylingprodukter lämnas kvar i 30 dagar. 

Jag hjälper er att iordningställa bostaden inför fotografering samtidigt som vi jobbar med er befintliga inredning och kompletterar med min rekvisita, te.x växter och stylingprodukter till kök, badrum och sovrum osv.

Så här går det till: 


Jag kommer hem till er och går tillsammans med er igenom bostaden. I samband med detta ger jag även förslag på vad ni själva kan  förbereda inför fotograferingen. 


Dagen innan eller samma dag som fotograferingen ska ske kommer jag och stylar. Jag närvarar sedan vid själva fotograferingen.
När stylist och fotograf jobbar sida vid sida för att tillsammans lyfta fram din bostad uppnås bästa fotoresultat.

Efter utförd fotografering tar jag med mig rekvisitan som använts vid stylingen.

Pris på offert.

För er som vill styla bostaden själva.

Jag kommer hem till er och vi går tillsammans igenom rum för rum i bostaden. Jag utgår från hur rummet ser ut idag och ger er tips och råd på hur ni kan förstärka dess fördelar, samt tona ner svagheterna.

Ni som som säljare antecknar själva vad som behöver åtgärdas i de olika rummen. Ni får dessutom en övergripande checklista på vad man kan tänka på och åtgärda inför fotografering och/eller visning.

Tidsåtgång: 1-3 timmar


Pris: 1 500 kronor
Er bostad är tom och jag möblerar och stylar hela bostaden eller vissa utvalda rum. 


De blivande spekulanterna har lättare att uppfatta ett möblerat rums storlek och möjligheter. Samtidigt skapar det en möblerad bostad som ger en trivsam känsla av att: ”Här vill jag bo”.

Pris på offert.

"Vi hade tur att Carina kunde hjälpa oss att styla vårt hus inför försäljning. Hon gjorde ett fantastiskt proffsigt jobb. Med idérikedom och en säker blick för detaljer fick hon till ett underbart resultat.
Tack Carina!!"


Åsa & Micke

Kundreferat

Att tänka på innan fotografering

En väl förberedd fotografering är viktigare än man tror. Det ska vara rensat, städat och undanplockat innan styling och fotografering. Tänk även på att plocka bort   personliga fotografier och föremål.

Att ha för många saker i bildfånget gör att rummet upplevs mindre.