Om mig

Pionhuset i Kvicksund startades 2008 då jag slutade arbeta som lärare efter många år inom yrket. Istället började jag arrangera och sälja vackra, hållbara, torkade och konserverade blomsterarrangemang till både företag och privatpersoner. Jag använde mycket konserverade pioner i min verksamhet, därav mitt val av namnet Pionhuset.

Under åren som gått har jag också hållit i olika ombyggnationer och renoveringsprojekt och många olika inredningsuppdrag.
Jag kände att jag ville vidareutveckla mig inom inredning och homestyling och 2018 påbörjade jag min utbildning till homestaging konsult.

Jag är lyhörd för att möta upp era specifika behov. Jag brinner för mitt arbete och ställer även höga krav för att leva upp till era förväntningar för att få ett så lyckat slutresultat som möjligt.

Varmt välkommen med er förfrågan.

Certifierad homestagingkonsult

Jag har gått min utbildning hos inredningskurser.se. 

I utbildningen har jag lärt mig många inredningsrelaterade ämnen från grunden, bl.a. olika inredningsstilar, färgsättningar och ljussättningar. 

Jag har gjort planritningar, kollage och moodboards. Jag är mycket nöjd med min utbildning till certifierad Homestagingkonsult. 

Carina Rydell Blomqvist

"Om du vill ha hjälp med att framhäva din bostad på bästa sätt ska du anlita Pionhuset. Carina har blick för de små detaljerna som gör så stor skillnad. Hon är glad, positiv, trevlig och mycket lätt att samarbeta med. Vi är en 100% nöjd kund. Vi kan mycket varmt rekommendera Carina". 


Janne & Nina

Kundreferat